Ερωτήσεις (FAQ)

- Με ποιο τρόπο μπορώ να κάνω κράτηση εισιτηρίου;

Οι τρόποι κράτησης ενός ή περισσότερων εισιτηρίων είναι οι εξής:

1ος τρόπος: Ηλεκτρονικά (online) μέσω της ιστοσελίδας www.ticket365.gr.
 Στην ιστοσελίδα αυτή, επιλέγετε την παράσταση της αρεσκείας σας μέσω του πεδίου ‘Αναζήτηση’ και κατόπιν, συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.
 Στην περίπτωση που είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, εισάγοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) και τον προσωπικό σας κωδικό, αναγνωρίζεστε αυτομάτως από το σύστημα.

2ος τρόπος: Τηλεφωνικά στο 211 1000 365.
 Το καταρτισμένο προσωπικό της Ticket365, βρίσκεται στη διάθεση σας για να πραγματοποιήσει την κράτηση των εισιτηρίων σας, χωρίς την υποχρέωση άμεσης πληρωμής.
 Αφού δώσετε τα στοιχεία σας, θα λάβετε e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση με τον κωδικό κράτησης σας. Ο τελευταίος, μπορεί να σας δοθεί και απευθείας, προφορικά.
 Επιπλέον, καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο, μπορείτε να ενημερωθείτε  για το χρονικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να πληρώσετε τα εισιτήρια σας.

 

- Πού μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο μου;

Πραγματοποιώντας απλή κράτηση online ή τηλεφωνικώς, η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα, με μετρητά, σε ένα από τα 300 σημεία συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα ή ακόμα και τηλεφωνικά μέσω της διαδικασίάς Vpos.
Η ηλεκτρονική (online) κράτηση, ωστόσο, σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης πληρωμής μέσω PayPal, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα συναλλαγών.
Για όσους επιθυμούν να εξοφλήσουν τα εισιτήριά τους μέσω πιστωτικής κάρτας μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα ταμεία του θεάτρου Αλίκη από Δευτέρα έως Κυριακή 12:00-20:00. 

 

- Πώς μπορώ να βρω ακριβώς το πλησιέστερο σε μένα σημείο πώλησης;

Μεταβαίνοντας στην Αρχική Σελίδα του ιστότοπου μας, κάνετε ένα απλό 'κλίκ' πάνω στα '300 ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ' ώστε να σας εμφανιστούν όλα τα σημεία πώλησης στον χάρτη ή απλούστερα πατήστε εδώ!

…Σίγουρα ένα από αυτά θα βρίσκεται δίπλα σας!
Εναλλακτικά, επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο καλώντας στο 211 1000 365 με απλή αστική χρέωση.

 

- Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με το τηλεφωνικό κέντρο;

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της Ticket365, διατηρεί καθημερινή επαφή μαζί σας (από Δευτέρα έως και Κυριακή, 9π.μ.– 9μ.μ.) μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου και καλώντας τον αριθμό 211 1000 365, δεν μπορείτε παρά να μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση μας!

 

- Εφόσον ενημερωθώ για το κοντινότερο σημείο πώλησης, τι κάνω μετά;

Το μόνο που έχετε να κάνετε μόλις φτάσετε στο σημείο πώλησης που επιλέξατε, είναι η επίδειξη του δεκαψήφιου κωδικού κράτησης στο ταμείο ώστε να προχωρήσετε στην πληρωμή.
Υπενθυμίζουμε ότι ο δεκαψήφιος κωδικός της κράτησης, σας έχει σταλεί μέσω e-mail ή με sms ή τηλεφωνικώς αν είχατε κάνει κράτηση μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.
Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να τον θυμηθείτε ή να τον επιβεβαιώσετε με τη βοήθεια του τηλεφωνικού κέντρου καλώντας στο 211 1000 365.

Απ΄ την πλευρά μας καταβάλλουμε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες που σκοπό έχουν, την άμεση, γρήγορη, εύκολη εξυπηρέτηση σας. Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε στα συνεργαζόμενα σημεία, σας πληροφορούμε ότι θα καταβάλλετε πέραν της αξίας των εισιτηρίων σας και 1€ επιπλέον (συνολικά στην κράτηση) ως έξοδα διαχείρισης και παροχής υπηρεσιών. Διαφορετικά, μπορείτε να πληρώσετε στο ταμείο του Θεάτρου Αλίκη, Αμερικής 4, Σύνταγμα.

 

- Τι πρέπει να κάνω μετά την πληρωμή του εισιτηρίου μου;

Μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, μπορείτε να παραλάβετε το εισιτήριο σας στην είσοδο του θεάτρου. Για την παραλαβή θα χρειαστείτε απαραιτήτως βεβαίωση ταυτοπροσωπίας όπως ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης ή εφόσον απαιτείται φοιτητική ταυτότητα ή και κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

 

- Υπάρχει ασφάλεια των ηλεκτρονικών μου συναλλαγών;

 Η εταιρεία μας, συνεργαζόμενη με την έμπιστη πύλη ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal, εξασφαλίζει στους πελάτες της την ύψιστη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών.

 

- Μπορώ να αλλάξω/ακυρώσω την κράτησή μου;

Οι αλλαγές/ακυρώσεις των εισιτηρίων αφορούν αποκλειστικά μη εξοφλημένα εισιτήρια. Η αλλαγή/ακύρωση της κράτησης σας γίνεται άμεσα και απλά με μία κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 στο 211 1000 365.

 

- Μπορώ να αλλάξω/ακυρώσω το εισιτήριο μου;

Ακυρώσεις εισιτηρίων σε εξοφλημένες κρατήσεις δεν γίνονται δεκτές. 
Σε εξαιρετικά ειδικές περιπτώσεις που υπάρχει πρόβλημα προσέλευσης του θεατή στον χώρο της εκδήλωσης, εφόσον ο παραγωγός της εκδήλωσης το επιτρέπει και με την προϋπόθεση πως υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή εξοφλημένων εισιτηρίων.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ειδική χρέωση για την διαδικασία αλλαγής του εισιτηρίου η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2,5€ ανεξαρτήτως της αξίας αυτού.

Η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα είτε από το τηλεφωνικό κέντρο είτε από το ταμείο του θεάτρου Αλίκη.

Εξαιρούνται οι παρακάτω περιπτώσεις όπου ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κάποιο επιπλέον κόστος για την αλλαγή/επιστροφή εισιτηρίων:

  • Μη πραγματοποίησης της παράστασης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή ανωτέρας βίας, θα υπάρξει ανακοίνωση για την επανάληψη της στον ίδιο χώρο με τα ίδια εισιτήρια.
  • Εάν η παράσταση ματαιωθεί οριστικά

 

-Τί χρέωση έχει η κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο;

Καλώντας το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 1000 365, έχετε απλή αστική χρέωση, για το λόγο αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για την παραμικρή διευκρίνιση!
Βρισκόμαστε σε επαφή μαζί σας καθημερινά (από Δευτέρα έως και Κυριακή, 9π.μ.–9μ.μ.).