Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ,μας στέλνει το μήνυμα της χαράς ,της γενναιοδωρίας , της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο. Πρεμιέρα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ
Εισιτήρια: από 8€

Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά 4+, βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Ουμπέρτο Έκο.«Άραγε μπορείς να γίνεις στα αλήθεια ότι ονειρεύεσαι?»Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και μην ξεχνάτε να αγαπάτε. Να αγαπάτε πολύ! Πρεμιέρα Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣείναι μια θεατρική παράσταση που υμνεί τη φιλία και τη διαφορετικότητα.

«Το διαφορετικό είναι αυτό που τελικά είναι και όμορφο».

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θεατρική Σκηνή Πολυχώρου Λυκαβηττού
Εισιτήρια: από 9€

Ο Τάκης Τεταρτάκης και Οι Φίλοι του είναι μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 2+, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη. Χρώματα και μουσική από πλήκτρα και κρουστά παρασύρουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό παραμύθι. Πρεμιέρα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θεατρική Σκηνή Πολυχώρου Λυκαβηττού
Εισιτήρια: από 8€

Η μελωδία και ο ρυθμός είναι η αφορμή για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα και την παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων.Είναι μια παιδική ματιά πάνω στη ζωή, μια αυθεντική κα­ι δημιουργική ελευθερία χωρίς όρια και σύνορα. Πρεμιέρα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

 

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θέατρο Γκλόρια
Εισιτήρια: από 9€

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας και ο Ηλίας Φουντούλης θα γεμίζουν το θέατρο Χυτήριο με γέλια (και λίγο πόνο).
Μία παράσταση υπερπαραγωγή με νέα καυστικά κείμενα, stand up comedy, καμένο χιούμορ και (φυσικά) άθλια λογοπαίγνια.. Πρεμίερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Stand up comedy
Πού: Θέατρο Χυτήριο
Εισιτήρια: από 9€

Η Νάντια Μπουλέ γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας που φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη. Πρεμιέρα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.

 

Είναι: Μιούζικαλ
Πού: Θέατρο Μικρό Παλλάς
Εισιτήρια: από 15€

Το σπαρταριστό μπεστσέλερ της Κατερίνας Μανανεδάκη , καταρρίπτοντας τον μύθο της τέλειας μάνας, θα σας κάνει γελάσετε με την καρδιά σας! Ένα διαχρονικό βιβλίο, που καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης. Πρεμιέρα Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Θέατρο Χυτήριο
Εισιτήρια: από 15€

Ένα παιδί δεν παύει να είναι ένα παιδί. Κι ένα παιδί έχει ανάγκη πρωτίστως από αγάπη.Δείχνουμε όμως πάντα με σωστό τρόπο την αγάπη μας;Ή μήπως τελικά τα πολλά υλικά αγαθά που συνήθως τους προσφέρουμε, αποτελούν το άλλοθι της απουσίας μας; Πρεμιέρα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θέατρο Πρόβα
Εισιτήρια: από 8€

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει στην Αθήνα, το έργο «Εθνικός Ελληνορώσων» έρχεται στη Θεσσαλονίκη μόνο για 2 παραστάσεις.«Όταν ο άντρας φτάνει στα σαράντα, πρέπει να αρχίσει να προσέχει». Πρεμιέρα Τετάρτη 21 Νοέμβριου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Θέατρο Αυλαία
Εισιτήρια: από 13€

Η Εύη Καραγιάννη «μετακομίζει » στη σκηνή του θεάτρου ξανά. Με αποσκευές τις εμπειρίες μιας ζωής. Μιας ζωής πολυτάραχης,γεμάτη περιπέτειες, λάμψη, ομορφιά, έρωτες, χωρισμούς αλλά και πίστη. Πρεμιέρα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

 

Είναι: Μονόλογος
Πού: Θέατρο Ελπίδας
Εισιτήρια: από 12€

Ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα 5 φίλοι που παίζουν, γελούν, τραγουδούν και χορεύουν... ονειρεύεται ο Παναγιώτης.Όμως τίποτα από όλα αυτά δε συμβαίνει.Πρεμιέρα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018.

 

Είναι:
Πού: Τεχνοχώρος ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΝ
Εισιτήρια: από 5€

Στην παράσταση βλέπουμε την Σπαζοκεφαλίτσα, ένα έξυπνο μπαλόνι που δε σκάει με τίποτα, να ταξιδεύει και να γνωρίζει τη Χοροπηδηχτούλα. Πρεμιέρα Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
Εισιτήρια: από 6€

Μια κόκκινη ομπρέλα,ανακαλύπτει τη μαγεία των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής.Έτσι αρχίζει το ταξίδι της στο διάσημο πίνακα «Η γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι»! Πρεμίερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
Εισιτήρια: από 7€

Το σύνδρομο της άδειας φωλιάς είναι μία καινούργια ιστορία και εν τέλει μία νέα οπτική για το μοντέλο της εύθραυστης, δυσλειτουργικής οικογένειας. Πρεμιέρα Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018.

 

 

Είναι: Θέατρο
Πού: Από Μηχανής Θέατρο
Εισιτήρια: από 8€

Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» που μαγεύει πάντα μικρούς και μεγάλους θα ανέβει στη σκήνη.Τη μουσική υπογράφει ο Μίμης Πλέσσας. Πρεμιέρα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παιδική Παράσταση
Πού: Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ
Εισιτήρια: από 8€

Το έργο «Ο Αγησίλαγος» είναι μια «χαρούμενη πολύχρωμη γιορτή», ένα μουσικοθεατρικό παραμύθι το οποίο έχει την εξής ιδιαιτερότητα: Δεν είναι μόνο κουκλοθέατρο, δεν είναι μόνο μουσική ή θεατρική παράσταση. Είναι όλα τα παραπάνω μαζί.Πρεμιέρα Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Παιδική Παράσταση
Πού: Θέατρο Μικρό Χορν
Εισιτήρια: από 8€

Ο σύγχρονος χορός για πρώτη φορά θα αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του δράματος. Βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά ντοκουμέντα του Πόντου η «Γενοκτονία». Πρεμιέρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παράσταση χορού
Πού: Θέατρο ΠΚ
Εισιτήρια: από 10€

 Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που είχαν χωριστεί στη γέννα, βρίσκονται ξαφνικά στην ίδια πόλη χωρίς να το γνωρίζουν. Πρεμιέρα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Εισιτήρια: Από 10€

Στο λόμπι, στο μπαρ και στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου,συναντιούνται και συνδιαλέγονται άνθρωποι διαφορετικοί με ίδιες επιθυμίες. Πρεμιέρα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Θέατρο
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Πάνω Σκηνή
Εισιτήρια: από 8€

Στον  "Εραστής", ο Χάρολντ Πίντερ καταγράφει την ιστορία ενός ζευγαριού, στήνοντας για τους ήρωες του ένα ευφυές παιχνίδι με τον χρόνο και τον έρωτα. Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Είναι: Θέατρο
Πού: Από Μηχανής Θέατρο
Εισιτήρια: από 8€