Άκου τι θα πω: Η μεγαλύτερη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη

Περιγραφή

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 

"ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ"

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, 8:30μμ
θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη"

Η συναυλία "ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ" είναι ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαργαρίτη για τα 40 χρόνια προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι.

Στην συναυλία "ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ" σπουδαίοι καλλιτέχνες τιμούν με την παρουσία τους τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Οι συνθέτες Μίμης Πλέσσας, Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, οι τραγουδιστές, Γλυκερία, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Μάστορας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώτα Νέγκα, Χριστιάνα Γαλιάτσου και άλλοι διαλεκτοί θα δώσουν το παρών στις 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο των Βράχων στο Βύρωνα, σε μια μεγάλη γιορτή με οικοδεσπότη τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης αποτελεί μια ιδιότυπη περίπτωση στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Μέσα στη φωνή του και τον απαράμιλλο τρόπο του ενώνονται δημιουργικά τα βυζαντινά ακούσματα που έχει απ' τους παντοτινούς δασκάλους του τραγουδιού μας και τα δύσκολα βιώματά του.

Από πολύ χαμηλά, με την ψυχή, το μεράκι και την αλήθειά του, δίχως επικοινωνιακά παιχνίδια, ο Μαργαρίτης με τη συνέπειά του κατόρθωσε να κερδίζει την αγάπη και εκτίμηση του κόσμου.

Νεότεροι και παλαιότεροι αναγνωρίζουν στο πρόσωπο και τις ερμηνείες του τον αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή.

Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων θα ακουστούν μοναδικές στιγμές μέσα απ' τη δισκογραφική συνεργασία του Μαργαρίτη με πηγαίους δημιουργούς.

Στην συναυλία "ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ" θα ακούσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια: Εσύ μιλάς στην καρδιά μου, Στο κελί 33, Πεθαίνω για σένα, Το καλύτερο μπεγλέρι, Δρόμοι του Πουθενά (Δεν με νοιάζει, μη σε νοιάζει), Ο τελευταίος πυρετός, Το ποτάμι, Μα τι λέω, Η Άννα της Κοκκινιάς, Βρέχει φωτιά στη στράτα μου, Άκου τι θα πω αλλά και δημιουργίες του Τσιτσάνη, του Μάρκου, του Παπαϊωάννου και άλλων πρωτομαστόρων που ο Μαργαρίτης προσέγγισε δισκογραφικά με σεβασμό και χαρακτήρα.

Δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις στην συναυλία αφού τον ερμηνευτή πλαισιώνουν πέντε ανεπανάληπτοι συνθέτες με τους οποίους συμπορεύτηκε (Πλέσσας, Νικολόπουλος, Σούκας, Παπαδημητρίου) και ερμηνευτές πρώτης γραμμής, που τον συνδέουν μαζί τους δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης (Γλυκερία, Θεοδωρίδου, Κότσιρας, Μάστορας, Μαχαιρίτσας, Νέγκα, Γαλιάτσου).

Στην ενορχήστρωση της συναυλίας ο ικανότατος Γιώργος Παπαχριστούδης.

Σε μια εποχή που όλα και όλοι αλλάζουν ο Μαργαρίτης πορεύεται με σταθερό βήμα και αξιώσεις το δρόμο του ορθόδοξου ελληνικού τραγουδιού.

Αυτό το τραγούδι που αγαπάμε, γιορτάζει μαζί του στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες

Είναι: Συναυλία
Χώρος: Θέατρο Βράχων
Διεύθυνση: Βύρωνας
Πρεμιέρα: Δευτέρα 24 σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 3 ώρες
Εισιτήρια:

Προπώληση 10€


Επιλογή παράστασης
Σεπτέμβριος 2018
ΚΔΤΤΠΠΣ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232526272829
30

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΩ
ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
Δευ. 24 Σεπ. 20:30
NAI / NAI