Σε ένα χαμάμ στο Λονδίνο, συγκεντρώνονται κάθε τόσο γυναίκες που αντιμετωπίζουν την ζωή τους διαφορετικά η μία από την άλλη. Πρεμιέρα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι: Κοινωνικό
Πού: Θέατρο Ακάδημος
Εισιτήρια: 15€

Το εμβληματικό έργο του μεγάλο Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου «Σονάτα του Σεληνόφωτος» ,το οποίο έχει μεταφρασθεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου κάνει Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι: Μονόλογος
Πού: Από Μηχανής Θέατρο Κάτω Σκήνη
Εισιτήρια: 5€

Η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι "Χαμηλές Πτήσεις", ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική παράσταση "Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων", που θα φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου. Πρεμιέρα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Θέατρο Αποθήκη
Εισιτήρια: 10€

Οι Τρείς Κοσμοναύτες είναι μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά 4+, βασισμένη στο ομώνυμο κείμενο του Ουμπέρτο Έκο.«Άραγε μπορείς να γίνεις στα αλήθεια ότι ονειρεύεσαι?»Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και μην ξεχνάτε να αγαπάτε. Να αγαπάτε πολύ! Πρεμιέρα Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣείναι μια θεατρική παράσταση που υμνεί τη φιλία και τη διαφορετικότητα.

«Το διαφορετικό είναι αυτό που τελικά είναι και όμορφο».

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θεατρική Σκηνή Πολυχώρου Λυκαβηττού
Εισιτήρια: από 9€

Ο Τάκης Τεταρτάκης και Οι Φίλοι του είναι μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά 2+, βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη. Χρώματα και μουσική από πλήκτρα και κρουστά παρασύρουν τα παιδιά σε αυτό το μουσικό παραμύθι. Πρεμιέρα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θεατρική Σκηνή Πολυχώρου Λυκαβηττού
Εισιτήρια: από 8€

Η μελωδία και ο ρυθμός είναι η αφορμή για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με την πολυπολιτισμικότητα και την παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων.Είναι μια παιδική ματιά πάνω στη ζωή, μια αυθεντική κα­ι δημιουργική ελευθερία χωρίς όρια και σύνορα. Πρεμιέρα Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

 

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θέατρο Γκλόρια
Εισιτήρια: από 9€

Ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας και ο Ηλίας Φουντούλης θα γεμίζουν το θέατρο Χυτήριο με γέλια (και λίγο πόνο).
Μία παράσταση υπερπαραγωγή με νέα καυστικά κείμενα, stand up comedy, καμένο χιούμορ και (φυσικά) άθλια λογοπαίγνια.. Πρεμίερα Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Stand up comedy
Πού: Θέατρο Χυτήριο
Εισιτήρια: από 9€

Το σπαρταριστό μπεστσέλερ της Κατερίνας Μανανεδάκη , καταρρίπτοντας τον μύθο της τέλειας μάνας, θα σας κάνει γελάσετε με την καρδιά σας! Ένα διαχρονικό βιβλίο, που καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης. Πρεμιέρα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Θέατρο Χυτήριο
Εισιτήρια: από 15€

Ένα παιδί δεν παύει να είναι ένα παιδί. Κι ένα παιδί έχει ανάγκη πρωτίστως από αγάπη.Δείχνουμε όμως πάντα με σωστό τρόπο την αγάπη μας;Ή μήπως τελικά τα πολλά υλικά αγαθά που συνήθως τους προσφέρουμε, αποτελούν το άλλοθι της απουσίας μας; Πρεμιέρα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Είναι: Παιδική παράσταση
Πού: Θέατρο Πρόβα
Εισιτήρια: από 8€

Το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Το Όνειρο του Σκιάχτρου» που μαγεύει πάντα μικρούς και μεγάλους θα ανέβει στη σκήνη.Τη μουσική υπογράφει ο Μίμης Πλέσσας. Πρεμιέρα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παιδική Παράσταση
Πού: Θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ
Εισιτήρια: από 6,5 €

Το έργο «Ο Αγησίλαγος» είναι μια «χαρούμενη πολύχρωμη γιορτή», ένα μουσικοθεατρικό παραμύθι το οποίο έχει την εξής ιδιαιτερότητα: Δεν είναι μόνο κουκλοθέατρο, δεν είναι μόνο μουσική ή θεατρική παράσταση. Είναι όλα τα παραπάνω μαζί.Πρεμιέρα Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Παιδική Παράσταση
Πού: Θέατρο Μικρό Χορν
Εισιτήρια: από 8€

Ο σύγχρονος χορός για πρώτη φορά θα αναδείξει την ανθρώπινη πλευρά του δράματος. Βασισμένη σε πραγματικά ιστορικά ντοκουμέντα του Πόντου η «Γενοκτονία». Πρεμιέρα Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Παράσταση χορού
Πού: Θέατρο ΠΚ
Εισιτήρια: από 10€

Πρόκειται για μία σπαρταριστή κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ με έντονο το στοιχείο της φάρσας. Με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους εξαιρετικούς Νίκο Κουρή και Ορφέα Αυγουστίδη σε έναν δυναμικό θίασο 12 ηθοποιών. Πρεμιέρα Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Εισιτήρια: Από 10€

Στο λόμπι, στο μπαρ και στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου,συναντιούνται και συνδιαλέγονται άνθρωποι διαφορετικοί με ίδιες επιθυμίες. Πρεμιέρα Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Κοινωνικό
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Πάνω Σκηνή
Εισιτήρια: από 8€

Ένα απ' τα πιο γοητευτικά θεατρικά έργα του Χάρολντ Πίντερ.Ένα ευφυές παιχνίδι με τον έρωτα και το χρόνο στήνει ο Χάρολντ Πίντερ στον Εραστή, καταγράφοντας την άβυσσο που κρύβεται κάτω απ' την επιφάνεια της καθημερινής ζωής. Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Είναι: Κοινωνικό
Πού: Από Μηχανής Θέατρο
Εισιτήρια: από 8€

Τρεις μύθοι της ελληνικής μυθολογίας μεταφέρουν μηνύματα και συμβολικές αξίες για την ανθρώπινη συμπεριφορά: Ο μύθος "Νάρκισσος & Ηχώ","Ο μύθος της Αράχνης", ο "Ήλιος και Φαέθων". Το ταξίδι στον κόσμο των μεταμορφώσεων ξεκινά! Πρεμιέρα Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018.

 

 

 

 

 

Είναι: Παιδικό Θέατρο
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Κάτω Σκηνή
Εισιτήρια: από 8€

Το «ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ», είναι μια καταγραφή των νευρώσεων και της αυτοαπομόνωσης του σύγχρονου ανθρώπου.  Πρεμιέρα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Είναι: Κοινωνικό
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Κάτω Σκηνή
Εισιτήρια: από 10€

Το "MY STORY, vl2" είναι το «One Man Show» του Σωτήρη Μεντζέλου, που φλερτάρει επίμονα με το "Stand Up". Πρεμιέρα Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018.

Είναι: Stand Up
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Πάνω Σκηνή
Εισιτήρια: από 10€

Η υπόθεση απλή. Και η φράση που χαρακτηρίζει την αρχή του κακού : Απαντάς «δέχομαι» επειδή σε κοιτάει ο κόσμος και μετά που ο κόσμος φεύγει, ανακαλύπτεις ξαφνικά, πως έχεις μείνει μόνος, με μια γυναίκα, παντρεμένος! Πρεμιέρα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018.

Είναι: Κωμωδία
Πού: Θέατρο Αλίκη
Εισιτήρια: από 16€

«ΛΑ ΠΟΥΠΕ» έργο του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη. Δέκα χρόνια, μετά την πρώτη του παράσταση, η Ρίκα και ο σκαραβαίος της επιστρέφουν στη σκηνή. Πρεμιέρα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019.

Είναι: Μονόλογος
Πού: Απο Μηχανής Θέατρο - Πάνω Σκηνή
Εισιτήρια: από 10€