Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ στο Θέατρο Αλίκη

Περιγραφή

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Η επιτυχία συνεχίζεται για 3η χρονιά

Η Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου που ψηφίστηκε από το κοινό ως η πιο δημοφιλής παράσταση το Δεκέμβρη του 2017 , επιστρέφει από τις 2 Δεκεμβρίου έως και στις 6/1/19 και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο Αλίκη κάθε Κυριακή και τις αργίες των εορτών για το κοινό και τις καθημερινές για τα σχολεία.

Λίγα λόγια για το έργο...

 Στην παράσταση ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρούτζ ,ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος , δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια. Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες , τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων ,που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του .Τον ταξιδεύουν στο παρελθόν , στο παρόν αλλά και στις άθλιες εικόνες που τον περιμένουν στο μέλλον του ,αν δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ,μας στέλνει το μήνυμα της χαράς ,της γενναιοδωρίας , της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωα της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

Μια δωδεκαμελής ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών του θεάτρου ντύνονται τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια σ ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

 

Συντελεστές

ΙΣΤΟΡΙΑ : ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΙΚΕΝΣ

Θεατρική Μεταφορά-Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνογράφος : Μιχάλης Σδούγκος

Μουσική επένδυση : ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Κινησιολογία :ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνικά κοστούμια : ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Φωτισμοί & 3D ANIMATION : ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Δ/νση παραγωγής : ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής : ΤEXNIS GENESIS

Παραγωγή : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Πρωταγωνιστούν:

KΩΣΤΑΣ ΡΩΜΑΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΑΪΦΟΡΟΣ

Στο ρόλο του δεύτερου Χριστουγεννιάτικου πνεύματος ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΤΗΣ στο ρόλο του Μάρλευ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ , ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΣΙΩΤΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΑΠΑΛΙΑΡΗΣ , ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΣΑΚΟΣ, ΓΙΩΤΑ ΒΑΜΒΑΚΑ ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ , ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

 

 

Πληροφορίες

Είναι: Παιδική παράσταση
Χώρος: ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ
Διεύθυνση: Αμερικής 4, Σύνταγμα
Πρεμιέρα: Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια: 90' λεπτά με δεκάλεπτο διάλειμμα
Εισιτήρια:

 Α ΖΩΝΗ: 12€

 Β ΖΩΝΗ: 10€ 

  Προπώληση, Ανέργων, Πολυτέκνων και γκρούπ: 8€

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ.

Extra Παραστάσεις την περίοδο των γιορτών:

· Τετάρτη 26.12.2018 11:30 π.μ.

· Κυριακή 02.01.2018 11:30 π.μ.